شرکت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر
کد مطلب:  16 تاریخ انتشار:  1400/9/10 22:53:59
بازدید سرپرست فرمانداری ویژه ملایر از پروژه مسکن مهر دژچنار
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با همراهی قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر از روند احداث شبکه برق پروژه مسکن مهر دژچنار بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر ، فارسی سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با همراهی رضا شیردره قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر از روند احداث شبکه برق پروژه مسکن مهر دژچنار بازدید کرد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر در این بازدید ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان و مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر در تامین و رفع مشکلات این پروژه، گفت: ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای احداث شبکه برق مسکن دژچنار و دو دستگاه ترانسفورماتور توسط شرکت توزیع برق هزینه شد که شامل ۷۰۰ متر شبکه فشار ضعیف و ۴۰۰ متر شبکه فشار متوسط است.

حسین فارسی با بیان اینکه تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان برای حل مشکل این پروژه به صورت جدی پای کار بودند، اظهار داشت: پروژه ۱۹۲ واحدی دژچنار طی ۲۰ روز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و واحدها تحویل متقاضیان می‌شود.