شرکت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر
کد مطلب:  29 تاریخ انتشار:  1400/11/19 20:37:38
برگزاری نشست بصیرتی به مناسبت ایام الله دهه فجر در توزیع برق ملایر
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر نشست بصیرتی با محوریت «تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی » در مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر، نشست بصیرتی به مناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با ولایت، با محوریت «تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی» با سخنرانی حجت الاسلام یعقوبیان، مربی صالحین و استاد حوزه و دانشگاه و سرهنگ اکبری، فرمانده حوزه بسیج امام رضا (ع) سپاه ناحیه ملایر در مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر برگزار شد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، آرامش و امنیت کنونی را مدیون جان‌فشانی‌ها و فداکاری‌های شهدا عنوان کرد و گفت: امروز در حقیقت پس از گذشت 43 سال از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با نگاهی گذرا به دستاوردها و توانمندی‌هایی که این نظام به ارمغان آورده است، حرفی برای گفتن در مجامع بین‌المللی داریم.

رضا شیردره با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه برق افزود:  کارکنان تلاشگر این مدیریت همواره خدمات خالصانه خود را در راستای ارتقاء رضایتمندی مشترکین به خصوص در شرایط سخت و دشوار با حضور دائم و شبانه‌روزی نشان دادند و بی منت و در عمل ثابت کردند خدمت صادقانه برای تامین پایدار برق، افتخار بزرگی برای ما و همه تلاشگران صنعت بزرگ برق است

حجت الاسلام یعقوبیان، مربی صالحین و استاد حوزه و دانشگاه نیز ضمن تبریک گرامیداشت چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام خمینی (ره) شروع شد و انشاءالله بسترساز زمینه ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشد.

وی با بیان اینکه نباید از ظرفیت انقلاب اسلامی غافل شویم، گفت: همه وظیفه داریم در عرصه روشنگری و جهاد تبیین فعالیت کنیم.