شرکت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر
کد مطلب:  50 تاریخ انتشار:  1401/12/26 16:15:58
قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق شهرستان ملایر خبر داد
اصلاح و بهینه سازی 10 کیلومتر شبکه روشنایی معابر بلوارهای ملایر در آستانه عید نوروز
قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر گفت: 10کیلومتر از معابر اصلی شهر ملایر با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان اصلاح و بهینه سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر ، رضا شیردره با اشاره به نزدیک شدن به ایام عید نوروز و حضور مسافران نوروزی در شهرستان ملایر اظهار داشت : با توجه به سفر‌های درون شهری و در راستای ارائه خدمات مطلوب تر و تامین برق مطمئن و پایدار به شهروندان عزیز، مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر نسبت به اجرای طرح بهینه سازی شبکه روشنایی معابر بلوارهای 30 متری تاجوک و سادات و ملت و نبوت اقدام نموده است .

وی افزود: در این پروژه شبکه های معابر قدیمی و فرسوده به صورت زمینی احداث شده بود که با احداث شبکه های مذکور به صورت هوایی با کابل خودنگهدار و با قابلیت اطمینان بیشتر،در بلوارهای 30 متری تاجوک و سادات و ملت و نبوت با حجم فیزیکی 10 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان اصلاح و بهینه‌سازی و روشنایی آنها انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: مشترکین در صورت عدم روشنایی معابر یا خاموش بودن خیابان و کوچه محل سکونت خود میتوانند از طریق تماس با شماره 121 و یا از طریق اپلیکیشن برق من مراتب را اعلام و درخواست خود را ثبت و در اسرع وقت توسط همکاران اصلاح روشنایی انجام خواهد شد.​