کد مطلب:  60 تاریخ انتشار:  1402/5/11 16:31:21
در مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر برگزار شد؛
مراسم زیارت عاشورا به مناسبت سومین روز شهادت امام حسین (ع)
همزمان با شهادت چهارمین امام شیعیان امام زین العابدین (ع) و سومین روز شهادت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران صدیق و باوفایش، مراسم زیارت عاشورا، سوگواری و عزاداری شهدای دشت نینوا در محل نمازخانه مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر برگزار شد.

✍ به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر، بمناسبت سومین روز شهادت سرور شهیدان امام حسین (ع) و شهادت امام زین العابدین(ع) مراسم زیارت عاشورا با حضور رضا شیردره قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق شهرستان ملایر و کارکنان این مدیریت ، روز یکشنبه هشتم مردادماه در محل نمازخانه توزیع برق ملایر،برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا زیارت عاشورا قرائت شد و پس سخنرانی توسط حجت الاسلام احسانی، امام جماعت توزیع برق ملایر، در خصوص واقعه کربلا، عاشقان و عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) با نوحه سرایی ، به سینه زنی و سوگواری در رثای شهدا و اسرای کربلا پرداختند.