کد مطلب:  70 تاریخ انتشار:  1402/12/27 15:58:57
قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق شهرستان ملایر خبر داد
آمادگی اکیپ های نوروزی توزیع برق شهرستان ملایر به منظور تامین برق مطمئن و پایدار
قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر از آمادگی اکیپ های نوروزی در ایام تعطیلات به منظور تامین برق مطمئن و پایدار در شهرستان ملایر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر ، قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر با اعلام این خبر گفت: تأمین برق مطمئن و پایدار و ارائه خدمات غیرحضوری در ایام نوروز برای رفاه حال همشهریان عزیز ، اولویت اصلی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر است.

شیردره افزود در راستای تکریم مراجعین و رسیدگی به درخواست مردم و ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان ، این مدیریت نسبت به اجرای طرح بهینه سازی و رنگ آمیزی پایه چراغ های روشنایی معابر جهت زیباسازی محیط و منظر شهری اقدام نمود

ایشان در ادامه از آنکال بودن اکیپ های تعمیرات و سرویس روشنایی معابر در مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر نیزخبر داد و افزود: مرکز دیسپاچینگ و کنترل شبکه نیز بصورت شیفت کامل ۲۴ ساعته، خاموشی را کنترل و رصد میکنند.

قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر در پایان از همه ی مشترکین درخواست کرد که هر گونه حوادثی که منجر به قطع برق میشود و تامین برق پایدار را مختل می کند، از طریق تماس با مرکز اتفاقات و عملیات توزیع برق ملایر(۱۲۱) و یا از طریق اپلیکیشن برق من اعلام و درخواست خود را ثبت نمایند تا در اسرع وقت بررسی و نسبت به رفع خاموشی آن اقدام گردد.