کد مطلب:  80 تاریخ انتشار:  1403/3/9 19:09:05
روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر خبر داد
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت و سالروز آزادسازی خرمشهر در توزیع برق شهرستان ملایر
همزمان با هفتمین روز شهادت رئیس جمهور و یاران همراهشان، مراسم بزرگداشتی در مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر، در این مراسم معنوی که با حضور جناب سرهنگ قربانی از رزمندگان دفاع مقدس ، جناب سرهنگ اکبری فرمانده محترم حوزه بسیج ادارات ملایر،حجت الاسلام احسانی امام جماعت و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان توزیع برق شهرستان ملایر برگزار شد، رضا شیردره،قائم مقام مدیرعامل در توزیع برق شهرستان ملایر با تسلیت شهادت حضرت آیت الله رئیسی خادم الرضا و همراهان او خاطر نشان کرد: حادثه دلخراش سقوط هلیکوپتر و شهادت ناباورانه رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و همراهانشان، مایه تأثر شدید شد.

شیردره با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه " ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید." اظهارکرد: ما در انقلاب شهیدان بزرگی داشتیم که با ریختن خونشان سرعت پیشرفت قطار انقلاب شتابنده‌تر شد و انشاا.. شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان این سرعت را مضاعف‌تر خواهد کرد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احسانی امام جماعت توزیع برق شهرستان ملایر در خصوص خدمات و دستاوردهای شهید آیت الله رئیسی به ایراد سخن پرداختند.

سرهنگ قربانی از رزمندگان دفاع مقدس نیز ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان عنوان داشتند : امیدوارم تک تک ما بتوانیم از رهروان راه این شهدای گرانقدر باشیم .

ایشان همچنین گفت : شهید آیت الله رئیسی و یاران همراهشان خدمات بسیار ارزنده ای برای کشور انجام دادند و قطعا خداوند در بهشت خویش جایگاهی برای آن عزیزان قرار خواهند داد.

سرهنگ قربانی در پایان نیز به مناسبت گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر مطالبی بیان نمود و با اشاره به اینکه محاصره و سقوط خرمشهر، حادثه بسیار تلخی بود، افزود: خرمشهر و نیروهای متدین حدود 35 روز با سلاح های اولیه از خود دفاع کردند ولی بیشتر از آن نتوانستند ادامه دهند. با تغییر شرایط و شروع عملیات بیت المقدس در 10 اردیبهشت ماه 1361، بالاخره در مرحله چهارم عملیات آزادسازی با وجود حضور 36 هزار نیروی عراقی در شهر، با جان فشانی رزمندگان غیور ایران، خرمشهر در سوم خردادماه آزاد شد.