کد مطلب:  82 تاریخ انتشار:  1403/3/28 23:18:25
روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر خبر داد
برگزاری مانور عملیاتی و جهادی اصلاح و بهینه سازی و تغییر مسیر شبکه برق فشار متوسط جوزان
مانور عملیاتی و جهادی اصلاح و بهینه سازی و تغییر مسیر شبکه برق متوسط جوزان به همت مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر و با حضور جمعی از مسئولین اجرایی و ارگان‌ها و نهادهای دولتی با یاد و خاطره شهدای خدمت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر به نقل از پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ یکی از دستگاه‌های اجرایی پای کار در سطح شهرستان ملایر طی سال‌های اخیر مدیریت توزیع نیروی برق بوده است که با کار جهادی پرسنل خود توانسته جهشی ماندگار در عرصه خدمت رسانی به مشترکین و افزایش سطح رضایتمندی عمومی و ارتقای میزان روشنایی کلی در سطح شهرستان ایجاد کند که جای تقدیر است.

قائم مقام مدیر عامل در توزیع نیروی برق ملایر گفت: به منظور کسب آمادگی لازم و اهمیت پایداری شبکه های توزیع برق در راستای تامین برق مطمئن و پایدار کلیه مشترکین، مانور عملیاتی و جهادی اصلاح و بهینه سازی و تغییر مسیر شبکه برق فشار متوسط جوزان، برگزار شد

رضا شیردره یکشنبه، ۲۷ خرداد ماه در حاشیه این مانور افزود: این مانور با هدف افزایش قابلیت اطمینان و پایداری و تعمیرات پیشگیرانه شبکه های فشار متوسط توزیع برق شهرستان ملایر از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰  با حضور ۵۵ نفر در قالب نیروهای و اکیپ‌های اجرایی و پشتیبانی، در محدوده اراضی جوزان به طول ۱۲۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این مانور ۳۸ نفر اکیپ اجرایی، ۱۷ نفر ناظر و پشتیبانی، هفت دستگاه خودروی بالابر یک دستگاه جرثقیل و ۹ دستگاه خودروی عملیاتی و پشتیبانی حضور داشتند.

شیردره با بیان اینکه اعتبار هزینه شده برای این مانور ۶۰۰ میلیون تومان بوده است، افزود: در برگزاری این مانور دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی چون فرمانداری، پلیس راهور، آتش نشانی اورژانس و… ما را همراهی می‌کنند.

رئیس کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل توزیع برق ملایر با بیان اینکه مانور عملیات فیدر جوزان شامل و عملیات جهادی اصلاح و بهینه سازی و تغییر مسیر شبکه برق فشار متوسط جوزان است، گفت: این مانور با همکاری واحدهای عملیاتی معین شهرستان در قالب ۱۱ اکیپ انجام می‌شود و اکیپ‌هایی از شهرستان‌های اسدآباد، نهاوند، تویسرکان و همدان امروز ما را همراهی می‌کنند.

وی عنوان کرد: افزایش قابلیت اطمینان شبکه، کسب آمادگی لازم برای شرایط اضطراری، ایجاد شبکه و تامین برق پایدار برای مشترکین در دهستان جوزان از جمله اهداف این مانور به شمار می‌رود و اگر این مانور برگزار نمی‌شد مجبور بودیم برق مشترکین دهستان جوزان را به طور متناوب قطع کنیم

شیردره با بیان اینکه مشابه این مانورها در سطح شهرستان در طول سال در حال انجام است، تصریح کرد: با برگزاری این مانورها کلیه شاخص‌های بهره‌وری ما در سطح شبکه بهبود پیدا می‌کند.

در ادامه معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ملایر با اشاره به اینکه امروز فرصت مغتنمی دست داد تا در کنار پرسنل زحمتکش مدیریت توزیع برق ملایر باشیم، افزود: در این مانور عملیاتی ۱۱ اکیپ اجرایی از سایر شهرستان‌های معین ملایر، ما را همراهی می‌کنند.

عباس خدابخشیان با بیان اینکه مانور اصلاح و بهینه سازی فیدر جوزان به طول ۱۲۰۰ متر مربع حدود دو میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: برای اجرای عملیات اصلاح و بهینه سازی فشار متوسط دهستان جوزان امروز ۶۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

وی با اشاره به اینکه این مانور با تأسی از خدمات ماندگار شهدای خدمت و رئیس جمهور شهید سید آیت الله رئیسی رقم خورده است، اظهارکرد: قطعاً برگزاری چنین مانورهایی سبب افزایش سطح رضایتمندی عمومی و ایجاد شبکه پایدار در توزیع نیروی برق شهرستان ملایر خواهد بود.